Betyder kemi også meget for, om du føler dig tiltrukket af en mand?

Når du tænker tilbage, er det så ikke (næsten) sådan, at desto mere kemi du har oplevet mellem jer, desto mere ked af det og måske skuffet er du endt på et eller andet tidspunkt?

VIDSTE DU SÅ, AT

kemi – det der sug i maven, det mange gange i virkeligheden betyder ‘hold dig væk’? Selvom det føles meget anderledes!

OG

Hvad nu hvis der findes en lige så stærk kemi, som betyder ‘jaa, kom til mig’, som gør dig meget glad! Også på langt sigt.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at den kemi du har hængt din interesse på indtil nu, den blokerer for at opleve den anden? Og at den er årsagen til at du tiltrækker dem, der ultimativt gør dig ked af det?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at en simpel øvelse kan stoppe dit gentagende mønster af stærk-kemi-og-hjertesorg-senere-kombinationen?

Og vise dig vejen til den dejlige, blivende kærlighed du helt sikkert gerne vil opleve?

Sådan her udtalte Tina, en af mine tidligere workshopdeltagere sig:

“Det var en kæmpe øjenåbner for mig at finde ud af hvad kemi egentlig handler om. At jeg havde en tro på, at jeg ikke var sådan en man blev kæreste med og derfor hele tiden var nødt til at finde dem, der bare ville have en fandens god elskerinde, der ikke stillede krav. Jeg forstod, at min tiltrækning til mænd var et FIX af et gammelt mønster, der ikke tjente mig.

Det har givet så meget mening for mig og fuldstændig forandret mit forhold til mænd”.

Alle oplever det hos mig. Det store aha, der pludselig stiller de tidligere relationer i et nyt og forklarende lys.

Og adgangen til ‘jaa, kom til mig’-kemien ligger lige for.

Og det er noget af det jeg elsker allermest ved, at jeg har gået vejen og stadig gør. At jeg er så nysgerrig og så drevet til at forstå kærlighedens væsen på godt og ondt, så jeg kan lære det for mig selv. Og give det videre til andre.

At forstå at kemi er en fantastisk følelse og, at den faktisk kan blive endnu bedre er noget af det jeg er mest stolt af at kunne dele med andre. Uden den forståelse ville jeg selv stadig sidde fast i nogle gamle uhensigtsmæssige mønstre.