PERSPEKTIVSAMTALE

For dig, der er klar til nye perspektiver på gamle tankemønstre.

Sidder du fast i de samme tanker?
Kæmper du med troen på dig selv og det, du vil, samtidig med, at du gerne vil lykkes?
Ved du ikke, hvad der er det rigtige for dig at gøre i en situation?
Eller trænger du bare til at tale med nogen, der ikke kender dig, og kan se dig med klare øjne?

Til en perspektivsamtale taler du, og jeg lytter efter, hvor du eller situationen med fordel kan inddrage nye perspektiver for at skabe en udvikling eller en forandring.

Nye perspektiver kan fx være:

  • Du har relationelle udfordringer – du får input til, hvad dit ansvar og dine handlemuligheder indebærer i forhold til der, hvor du gerne vil have din relation hen.
  • Du er kørt træt i karrieren – du får sparring på, hvordan du reelt har det, når du arbejdstrives og klare idéer om, hvordan eller hvor du kan genetablere det i din nuværende type job eller, om du skal skifte retning.
  • Du gentager uhensigtsmæssige mønstre – du får øje på, hvad der driver gentagelsen, hvad mønsteret reelt både giver dig og forhindrer dig i og anvisninger til, hvordan du bryder og ændrer mønsteret.

Det vil du opleve:

Min styrke som samtalepartner er, at jeg kan modtage mange informationer og opfanger mange detaljer.

Jeg er heller ikke bundet af at have en bestemt model eller metode, jeg arbejder efter. Mit naturlige talent er at tænke som en arkitekt og derfra organisere, hvad du siger i mønstre og sammenhænge indtil, jeg kan se, hvor linjerne ikke hænger sammen, mangler eller skal have bundet en sløjfe for, at du oplever mening i det. Jeg formulerer det som konkret feedback og nye perspektivering til dig og din hverdag.  

FØR KØRTE TANKERNE I RING I MIT HOVED

Før samtalen kørte tankerne i ring i hovedet, og jeg kunne ikke rigtig finde ro i det. Nu bagefter er der mere klarhed og retning, og jeg er mere glad og optimistisk.

Jeg vil til hver en tid anbefale andre at tale med Tania! Hun har en kæmpe indsigt i den menneskelige psykologi, er kærlig og nærværende og har en god måde at udfordre og give nye perspektiver.

Henriette

Nogen gange er en samtale nok for, at du kan rykke på dine nye indsigter, andre gange skal perspektiverne og de nye skridt have længere tids støtte.

 

Hvor:
Vi kan mødes hos mig, dig, gå en tur i København eller tale sammen på telefon.

Varighed: 1½ – 2 timer

Pris: 1250 kr.

Kørsel udenfor København bliver tillagt normalt kørselstillæg.

 

Betaling:
Via faktura eller overførsel til konto:

Reg nr.: 2107
Konto: 6894826779