Ocean Wave

FLOW (!?) – meget populært og anvendt ord i de sidste år indenfor selvudvikling og spiritualitet.

‘Det er såå skønt, når der er flow i det hele’ – ja tak, øh, hvordan når man lige derhen, har jeg mange gange tænkt.

Nu er 5’øren faldet.

Og med det er der begyndt at komme et nyt ord ud af min mund:

Synkronicitet.

Jeg har hørt mig selv sige det et par gange og tænkt, hmm, hvor spændende. Hvorfor det og lige nu?

Syncronicitet betyder:

“Sammenfald af tilsyneladende usammenhængende hændelser”.

*** Dér hvor du umotiveret får lyst til at gå på en café, du ikke kender, og møder en gammel veninde du har tænkt på  – eller din kommende mand.

*** Dér hvor du snubler over dig selv på vejen til bussen, ikke når den, bruger ventetiden på at købe et blad i kiosken med en artikel om præcis det, du går og spekulerer på og telefonnummeret til en, der kan hjælpe.

*** Indskydelsen om at tilmelde dig en ny jobportal, selvom du er træt en sen aften og finde ud af at deadline for ansøgning til dit ønskejob er i morgen.

Osv, osv.

Mange kalder det tilfældigheder.

Har du valgt at være bevidst i dit liv, om det du ønsker, er det uundgåeligheder. Hvis du slipper kontrollen og overgiver dig til, at du ikke kan og skal styre, hvad der sker og hvornår, men kun koncentrerer dig om at vide, hvad du vil og gøre klar i dit indre til at få det. Så åbner synkroniciteten.

Om det er billetter til en ellers udsolgt koncert, et nyt job, penge til noget du pt. ikke har råd til – eller drømmemanden – så er dit eneste job at gøre dig klar til at modtage.

Og når du er i den klare følelse af allerede at have det, du ønsker, begynder de ’tilsyneladende usammenhængende hændelser’ at ske; fordi din tydelige energi kræver svar. Alting taler sammen i sin egen vibration og svarer derfor også – ofte med mellemmænd som busser du ikke når, kommentarer du overhører, links på nettet….sjældent direkte.

Når vi kalder det flow, er det fordi det øjeblikkeligt giver følelsen af at glide på en bølge af selvfølgelighed. Som bølgen der ruller, topper, brækker, ruller, topper, brækker – et flow af energi, hvor ingen af delene er tilfældige i rækkefølgen og ingen af delene kan udelades for at bevare bevægelsen.

Det eneste, det kræver for dit flow, er, at du definerer din bølgetop, dit ønske og gør klar til at modtage og rulle med – op og ned, op og ned. Og glæde dig over alle de små finurlige oplevelser og input, der så pludselig kommer i løbet af en dag.

Som at nye ord dukker op i dit mund for at fortælle dig, at det er dér, du er lige nu.

Dét er syncronicitet.