Da jeg studerede på Handelshøjskolen, lærte jeg, at al god markedsføring blev til ud fra at spørge Hvad, Hvorfor, Hvordan.

3 simple spørgsmål:

Hvad vil du gerne opnå? (målet)

Hvorfor? (værdien)

Hvordan vil du opnå det? (marketingplanen)

Helt på samme måde var jeg endt med at vælge Handelshøjskolen i første omgang for mit Hvad var at blive Produktchef (syntes det lød vildt sejt dengang i ’91), mit Hvorfor,  at det lød kreativt, afvekslende og noget, hvor jeg kunne være pænt klædt på (ja, sådan var det altså) og mit Hvordan faldt så på Handelshøjskolen.

Og sådan endte jeg efter 9 år med studie og karriere som Produktchef. Tjek.

Og sådan tænker de fleste af os om uddannelse, job og karriere; hvad vil jeg, hvorfor og hvordan får jeg det? Og så arbejder vi os derhen ad (i mere eller mindre lige linje).

Det er jo helt logisk, ik?

Og så er der noget der undrer mig……

For et af de mest stillede spørgsmål jeg får fra kvinder (og mænd), der leder efter en kæreste er, ‘Hvordan møder jeg ham’?

Og mit svar er altid. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med, så fortæl mig hvad leder du efter?

Og så bliver der tøvet lidt og mumlet noget med en sød mand og fælles interesser.

Eller i nogle tilfælde helt ærligt svaret: “det ved jeg faktisk ikke”.

For meget ofte er svaret på det måske vigtigste spørgemål, vi kan stille os: “hvilken partner er den rigtige for mig”, ikke så klart, at det er lige til at lave en (marketing)plan for det.

Og derfor må vi begynde med Hvad.

Som for eksempel:

Hvad vil du gerne føle sammen med din partner – hvad vil du gerne dele sammen – hvad blokerer for at lukke det ind – hvad vil du ikke have mere af, hvad vil du gerne have mere af – Hvad kan du ikke leve uden…..? Hvad skal der til for, at du er klar til at møde ham?

Dernæst

Hvorfor har du måske mødt dem samme type indtil nu – Hvorfor har du prioriteret kærligheden ned (i en periode) og noget andet op – hvorfor er dét (du ikke kan leve uden) vigtigt for dig – Hvorfor kan du ikke leve uden det….?

Og så kan vi begynde på Hvordan

Hvordan føles det at rumme den kærlighed du gerne vil – Hvordan kan du øve dig helt praktisk hver dag i de følelser – hvordan tiltrækker du ham – hvordan lever du dit bedste liv, mens du gør dig klar  – Hvordan skriver du en datingprofil, der taler til ham…..Hvordan møder du ham?

Det store, skønne hvordan

At tiltrække den rette partner er ikke anderledes end at vælge den rigtige uddannelse eller skabe din drømmekarriere. For at opnå hvad du ønsker dig, må du først vide, hvad det er.

Vores kærlighedsliv er nok det vigtigste for os alle, at det fungerer. Det er nok også et af de få livsområder, hvor rigtig mange ikke tænker helt klart og ikke ved, hvad de ønsker sig. Men vælger strategien håb fremfor et klart mål (trust me, I’ve been there and it didn’t do me any good)!

Og det er paradoksalt nok også der,  det gør mest ondt at blive skuffet. Og det værste er, at det over tid får rigtig mange til at opgive i stedet for, at bruge tid på at svare dem selv på de 3 simple spørgsmål:

Hvad, Hvorfor, Hvordan?

Og der er intet som helst galt med ‘Hvordan møder jeg ham’? – tværtimod, jeg glæder mig altid over spørgsmålet, for det betyder, at endnu en kvinde er klar til at finde ud af, hvad hendes hvad og hvorfor er, så hun kan begynde sin rejse mod det kærlighedsforhold, hun ønsker.

Har du lyst til at begynde rejsen, kan du jo begynde at svare på de spørgsmål, jeg lige har stillet dig ovenfor….

Kærligst,
Tania

PS! Rigtig mange (ofte dem i parforhold) siger tit, at det virker uromantisk at gøre kærligheden til et mål og lægge en plan, og hvad blev der af, at lade kærligheden komme af sig selv?

Jeg svarer altid, at det ved gud også er meget uromantisk at sidde alene derhjemme og håbe på, at han snart dukker op, mens man i sit stille sind krydser fingre for at man (denne gang) slipper for, at gentage sidste ulykkelige kærlighed (uden dit Hvad, Hvorfor, Hvordan er der en temmelig høj sandsynlighed for det).

Jeg håber du er blevet inspireret til at finde svarene for dig – og skriv gerne en kommentar til, hvad du gør for at tiltrække kærligheden i dit liv.