nytaar_webDet håber jeg for dig.

Hvis dine forventninger kommer det rigtige sted fra vel at mærke.

Afhængig af det, kan de nemlig enten være opbyggende eller drænende.

Nytår er tiden, hvor vi naturligt ser tilbage på det vi oplevede, lærte, så og mærkede i året, der gik. Og naturligt ser frem mod det nye med en eller anden forventning.

Om det nye år vil leve op til vores forventninger og vi kan se tilbage på det om 365 dage med en glæde over, at vi nåede det vi ville eller i hvertfald kom tættere på, det afhænger af to små ord:

Håber

og

Beslutter

Forskellen ligger i perspektivet. I forskellen mellem hoved og hjerte.


Håber
du, at du får det du ønsker dig i 2012, tager du ikke 100% ansvar for, at dine mål er resultatet af dine gerninger.
Og selvom du godt ved, at du er 100% ansvarlig for dig selv, men stadig håber på et godt 2012, så er der muligvis en del af dig, der ikke ønsker at tage det fulde ansvar. En del af dig, der lægger hovedet på puden om aftenen og beder til, at noget andet, du ikke påvirker, skal medvirke udefra til, at det bliver, som du ønsker.

Det er hovedet, der håber. Tankernes hovedsæde, som hvis uden forbindelse til hjertet, gør os til ofre for vores egne begrænsninger og blinde vinkler og får os til at håbe på, at noget andet end os selv vil hjælpe os med det, vi ønsker. Det er drænende.

Beslutter du dig for, hvad 2012 skal bringe dig, har du forbundet dit håb med dit hjerte.
Så mærker du, hvad dit ønske vil give dig, du mærker også hvad det vil kræve af dig, og du beslutter, at du er villig til at gøre hvad, der skal til, for om 365 dage at leve dit ønske. Og dét gør et ønske til et mål og en beslutning som kommer indefra, hvor al hjælpen du har brug for er. Det er opbyggende.

***(personlig note)***
Og ja, opgaven at skulle handle på mit personlige mål og tage ansvar for, at jeg ikke endnu ikke er med den mand jeg ønsker, kan gøre mig træt og nogle gange runge som et ‘jeg magter ikke mere’.

Og nej, følelsen af at være i mit mål, glæden over hvor meget tættere jeg er på det, fordi jeg besluttede mig for, hvad mit 2011 skulle give mig på rejsen derhen, kan ikke overdøves af mit hovedet, der snakker, for mit hjerte traf en beslutning og ilden brænder stadig.

***

Når du beslutter dig, forbinder du dit hoveds kompetencer med dit hjertes egenskaber: klarsyn med klarfølelse.

Dit hoved tænker i billeder og du kan se for dig, hvad du virkelig ønsker dig. Billederne omsættes til følelser fra dit hjerte. Følelserne bliver din vibration og sendes ud fra dig indefra.

Alle de urolige følelser, der også vil følge med, er dem du har besluttet, at du er villig til at forløse, så du kan komme frem til dit mål. De er de eneste, der står mellem dig og dit ønske.

Så kan du forvente hjælp udefra, for det, der er der ude, er kun energi, der svarer den energi du sender ud.

Er du klar til at træffe en beslutning fra hjertet om dit 2012?

Det håber jeg, for så er der god grund til at skrue op for forventningerne.

1) Fokuser din bevidsthed omkring hjertet, træk vejret langsomt ind og ud gennem dit hjerte

2) Spørg dig selv: Hvad ønsker jeg mig virkelig at opnå i 2012?
(karriere, økonomi, kærlighed, sundhed, familie, [fyld ind]?)

3) Se det for dig, mærk det! Hvad vil det give dig?

4) Mærk også hvad det vil kræve af dig. Hvad skal der til, for at du kommer derhen? (du skal ikke kunne se hele vejen, bare fornemme retningen)
Og spørg så dig selv: er jeg villig til at gøre alt, der skal til for at komme til at leve mit ønske?

* Nej? Hvad er du ikke villig til? Hvorfor? Hvis du gerne vil hen i dit mål, så få hjælp til at slippe det, der blokerer, og spørg så dig selv igen.

* Ja? Begynd at bryd din(e) ønske(r) ned; hvad skal du gøre først, dernæst? Kender du nogle der har gjort det, som du kan få hjælp fra? Hvor kan du søge hjælp?

5) Læg en plan: Hvad, Hvornår, Hvordan. Og skriv dit Hvorfor ned som dit hjerte fortalte dig.
Og sæt så planen skabt med dit hoveds kompetencer i værk, båret af dit hjertes sande svar, så de sammen arbejder for, at dit 2012 bliver som du ønsker det.

Det kan du godt forvente. For du har besluttet dig.

Jeg ønsker dig det smukkeste og mest opfyldende 2012!

Kærligst
Tania