Jeg er en junkie.

Indrømmet.

Af det, der gør livet nemmere, sjovere, enklere, roligere, klarere.

Det er nogle af mine kodeord, når jeg gennemgår forandringer og personlig vækst. Mit hvorfor?

For nyligt lyttede jeg til et webinar med Hr. Bob Procter (en af kræfterne bag The Secret).

Han sagde noget, der gjorde mig glad: Change is inevitable. Personal growth is a choice.

Forandring er uundgåeligt. Personlig vækst er et valg.

At livet er en lang forandring mellem fødsel og død. Om vi vil lære noget, mens vi er her, det er op til den enkelte.

Det er mange år siden, at jeg aktivt besluttede mig for altid at lære af det livet ville byde mig. Og endnu længere siden, at min livsbane blev udstukket til, at jeg skulle lære noget om kærlighed og give det videre til andre.

Noget af det dyrebareste jeg har lært er ganske simpelt: at tiltrække den rigtige partner sker indefra og ud.

Sørg for, at du selv er den partner, som du selv allerhelst ville date.

Vær hende, du allerhelst vil være for at kunne møde ham, der kan rumme dig, som den du er.

Spiller du lille. Eller puster dig op. Er du ukærlig ved dig selv. Respekterer du ikke dig selv. Er du der mere for andre end dig selv. Er du perfektionist uden plads til impuls. Mangler du tillid til dig selv. Er du det ikke værd som kæreste, men kun som elskerinde. Mener du ikke du fortjener det bedste.

Hvad det end er for sider af dig selv, du udlever, men faktisk ikke har lyst til at være, og i stedet længes efter at blive mødt mere balanceret i, vil du tiltrække i en partner.

Enten som identisk eller direkte modsat.

Som simpel provokation, fordi du er i ubalance og dit system vil hjælpe dig til at komme i balance. Rumme dig selv. Det er sådan den magiske tiltrækning sker.

Gaven er lige foran dig og skal bare åbnes

Alle jeg kender vil beskrive mig som meget selvstændig. Det er jeg, fordi jeg har haft brug for at passe på mig selv siden jeg var lille. En lille voksen. Min eks-kæreste var også en lille voksen. Bare den, der gerne ville passe på andre. Et perfekt match til personlig udvikling, hvor jeg endte med at blive følelsesmæssig uselvstændig (så han kunne passe på mig). Jeg gik fra den ene yderlighed til den anden. Det er ubalanceret.

Gaven var indsigten om, at der er en del af mig, jeg har negligeret. Mit indre barn. Hende skulle jeg til at tage mig bedre af, for at kunne være i et voksent balanceret forhold.

Det er hvorfor jeg blandt andet begyndte til salsa. At lære at være i et voksent balanceret forhold. Have tillid til, at han nok skal føre mig, hvis jeg vil. For det er hele grundtanken i salsaen og kan sagtens overføres til kærligheden. Manden byder op. Jeg skal ikke tage i mod. Kun hvis jeg har lyst. Og deri opstår balancen. Og derfor giver salsaen dyb mening for mig.

For at komme dertil, stillede jeg mig selv 3 simple spørgsmål, som du også sagtens kan gøre:

1. Hvad er du rigtig meget, som du ikke vil være og som (næsten) altid bliver et problem i dit forhold?

2. Hvad ville skabe balance i det ved at begynde at være mere af dét i stedet?

3. Hvordan kan du så begynde at være mere af det?

Brug spørgsmålene til at øve og lege dig til at blive hende du gerne vil være i dit kommende forhold, så du kan koncentrere dig om at have det dejligt og ikke skal stilles ansigt til ansigt med dine ubalancerede sider, fordi du ikke tog dig af dem på forhånd.

Og husk. Parforhold er den største kilde til personlig udvikling, så I vil dele masser af ubalancerede sider. Din opgave er at hele dem i dig, der kan ødelægge det for dig, inden I mødes.

For dit fremtidige og balancerede parforhold.

Kærligst
Tania